Okulumuz Hakkında

Kuşça Kasabası Cumhuriyet Mah.Cihanbeyli/KONYA
0(332) 6877006
 Fotoğrafı

Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli

Normal Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

Toplanma saati 8:50 Dağılma saati 14:40

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır.

ADSL (8 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kuşca, il merkezine 130 km , ilçe merkezine 40 km uzaklıktadır.(10 km uzaklıkta Yeniceoba Kasabası vardır ilçe kadar imkanları vardır)

Yerleşim Yeri Bilgisi