Kuşça İlkokulu
KUŞÇA MAH. KUŞÇA CAD. NO 52 CİHANBEYLİ / KONYA
0(332) 687 70 06

Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Normal Eğitim

Toplanma saati 8:50 Dağılma saati 14:40

Ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kuşca, il merkezine 130 km , ilçe merkezine 33 km uzaklıktadır.(10 km uzaklıkta Yeniceoba Kasabası vardır ilçe kadar imkanları vardır)

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kuşca, karasal iklimin karakteristik özelliklerini taşımaktadır. Kışları sert ve soğuk , yazları ise sıcak ve kurak geçmektedir. 1241 rakımlı belde, 50 km²lik alan üzerindedir