KONYA / CİHANBEYLİ - Kuşça İlkokulu

Mrt

İlkokullardan 3-A ve 4-A sınıfının yapmış olduğu projede öğrenciler sesin titreşimi özelliği hakkında bilgi sahibi oldular.Sınıf öğretmenimiz Ayla DURMUŞ  ise  yaparak yaşayarak öğrenmenin katkısından bahsederken bu tip projelerin devam edeceğini söyledi.

Mrt

Deneyimli öğretmenlerimizden Yusuf ERDEM hocamız öğrencilerine hızlı ve kalıcı bir şekilde okuma ve yazma becerisi kazandırdı. Öğretmenimizin emeğine sağlık diyor hayatta başarılar diliyoruz.

Mrt

Sınıf Öğretmenlerimizden Ayla DURMUŞ istikrarlı ve özverili çalışmalar sonucunda öğrencileriyle ve velilerle uyum içinde eğitim-öğretim çalışmalarını sürdürmektedir.Öğrencilerle yakından ilgilenen ve onların eğitim-öğrenimlerine katkıda bulunan öğretmenimize başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Kuşça İlkokulu 2015-2016 Eğitim -Öğretim yılında emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkürler.

Mrt

Okul öncesi eğitim süresince çocuklar ilköğretime hazırlanırken, paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrenirler. Okul öncesi eğitimin amacı çocuklarda öğrenmeye ilgi uyandırmak ve çocuğun varolan yeteneklerini görünür kılmaktır. Uygun fiziksel ve sosyal çevre koşullarında ve sağlıklı etkileşim ortamında yetişen çocuklar, daha hızlı ve başarılı bir gelişim gösterir anlayışıyla Kuşça Anasınıfımızın gerekli tüm ihtiyaçları sağlanmaktadır.

Mrt

Minik Kalpler Anasınıfı Öğrencilerinin hazırlamış olduğu ´´Bugün Ne Yaptık´´ adlı panoya ilgi her geçen gün artıyor.Anasınıfı Öğretmenimiz Iraz BALIK öncülüğünde gerçekleştirilen pano görsel olarak zenginleştirilip güncelliğini koruyor.

Mrt

25´er gramlık paketler halinde Salı ve Perşembe günleri dağıtımı yapılmaktadır.

Mrt

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Ulusal Süt Konseyi işbirliğiyle yürütülen Okul Sütü Programı’nın amacı; ana sınıfı dahil olmak üzere ilkokul öğrencilerine süt içme alışkanlığı kazandırmak, bu sayede yeterli ve dengeli beslenmelerine katkıda bulunarak sağlıklı büyüme ve gelişmelerini desteklemektir.Okulumuzda Projenin uygulandığı kurumlar arasında yer almaktadır.